Viesnicu ipatnibas Mozambika

  • 1 min lasīšanai
  • 2 foto

Vel viens noverojums ar Mozambiku! Nacala pilseta atveras vieniga visa Nampula novada 4* Viesnica "NACALA PLAZA". Smuks dizains, baseins, skats un ka jau jaunatverta vieta viss vel spid un laistas (ja neskaita ka pirkstu nospiedumi uz stikla virsmam ir vietejo vajiba - laikam vienkarsi nekad nepamana lai pienacigi notiritu), bet ... ir protams viens bet! Gribejam ievertet jauno restoranu un vakarinas pasutijam zivi un steiku, bet kad velejamies pasutit dzerienus - jaizvelas no Coca Cola razotajiem gazetajiem dzerieniem, udens vai sulas.... 4* viesnica ar super skatu un terases un baseina baru kura jaaizmirst par Viina glazi pie steika un zivs vai mohito pie baseina, jo ipasnieki ir musulmani... un ta gandriz lielakaja dala shi novada labakajas viesnicas un atseviskos restoranos.

It ka jau nav slikti, lai tauta nenodzeras, bet ne jau tie nabadzigie, kas dzer bez mera tur var atlauties iet, bet cilveki, kas maksa sakot no 150-300 dollariem un vairak par numuriniem. Un ja izdomatu rikot kazas tur... sausais pasakums? Esmu gan dzirdejusi gan atseviskas vietas tad nauda var laut ipasniekiem izlikties ka neko nezin vismaz par jaunlaulatajiem sampaniesa organizesanu numurina.... tik un ta jocigi - kam vajadzigs bars, ja bara neko stipraku par kafiju nevar pasutit?

Laipni lugti Mozambika

Vel papildus ipatniba... Ienakot viesnica bija jauka jazz muzika un mes nopriecajamies par to cik feini, bet ka jau Mozambikas viesnicu restoraniem pienemts - TV ar futbolu un zinjam vakara ir uz normalo skalumu... Labi, ka gaidot vakarinas vienigais viesis kas skatijas TV aizgaja un personals vismaz skanu izledza un bija tik gadigs mums beigas muziku ieslegt.



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais