2.02. Starp darbu un dzīvokli

  • 1 min lasīšanai

Meklējot dzīvokli, Gunita nokavē savu pirmo darba interviju un apzinās, ka viņai un Ādamam ir pavisam citādas laika izjūtas.

[ „Vai mēs paspēsim laikā?”

„Jā, neuztraucies,” viņš apstiprinoši atbildēja, tad piebilda, „viss atkarīgs no satiksmes. Tu nekad nevari plānot laiku Kairā. Te visu nosaka satiksme,” skaidroja Ādams. Gunita uz to paļāvās, taču nebija īsti pārliecināta, ka tas ir pareizi. Tā taču bija viņas intervija! Viņa nebija ēģiptiete, kas spekulēja uz laiku – sak, tad jau vienmēr var pateikt „ak, tas transports”, kaut gan patiesībā pats vien biju vainīgs, ka no mājas izgāju par vēlu un pareizi neaprēķināju savu laiku. Gunitai bija svarīgi ierasties jau pirms laika, viņa domāja, ka tāpat uzskatīs arī Ādams, taču viņš uzstāja, ka ēģiptiešiem 15 minūšu kavēšanās netiek pat uzskatīta par kavēšanos.

Gunitas bažas bija pamatotas. Kad Ādamam un Gunitai, pamazām virzoties uz Gizu, Vaels Riads zvanīja tieši četros (laikā, kad norunāta tikšanās), Gunita saprata, ka ne visi ēģiptieši ir tādi, kā Ādams tos bija tikko raksturojis.]

Pilnu nodaļu lasi šeit: http://tristasesegiptes.lv/2012/12/25/2-02-starp-darbu-un-dzivokli/



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais