JNS & Vika C2C2 2020*, gatavošanās ceļojumam, līdz startam 218 dienas, 22 stundas, 2 minūtes**

  • 2 min lasīšanai
Pirmais ceļojums vēl nebija noslēdzies, kad jau klusībā es domāju par otro. Sākumā bija ideja to realizēt jau šogad, bet tad saskaitīju visas finanses un sapratu, ka tas nebūs ne nopietni, nedz arī reāli, tāpēc tika pārcelts par 1 gadu uz priekš. Ir tā, ka uz motocikla vietas ir tikai divas, bet lieliskās atvases man arī ir divas. Tas nozīmē, ka ir ļoti jauks iemesls un arī pienākums doties tādā ceļojumā divreiz jo, ja aizved vienu kaut kur, tad otrs arī jāved.
Ievadam lai nemulsina nosaukums C2C2 nozīmē coast 2 coast 2 jeb no krasta līdz krastam, 2. brauciens. Man tas būs otrais, Vikai tas būs pirmais.

NU tad sākam ar. Tā kā kaut kāda pieredze ir dalībā šādā braucienā, tad šķiet, ka viss būs vieglāk. Sākumā vispaŗ bija doma taisīt to visu pretējā virzienā, tomēr Eaglerider tā arī nepiedāvāja nekādu smuko dīlu, tad palieku pie tā paša virziena. Šoreiz nolēmu piemeklēt citu britu kompāniju (nejautājiet kāpēc) , kas organizē šādus braucienus. Bija brīdis, kad jau likās, ka neatradīšu tomēr beigās izdevās atrast. Cena mazliet zemāka, nosacījumi arī mazliet atšķiras tomēr pa lielam viss ir tas pats. Kad tas tika izdarīts, saņēmu no kompānijas cenas piedāvājumu, vienojos par to, kad es varētu veikt rezervāciju ar pirmās (garantijas neatmaksājamās) iemaksas veikšanu un pieteicu atkal sev ESTA.
Vairs tā nerodas minūtes laikā, ir jāpagaida gandrīz vesela diena lai dabūtu apstiprinājumu, tomēr ar to viss ir kārtībā. Motociklu norezervēju uz tiem pašiem datumiem, kad šo braucienu organizē otra kompānija jo datumi tie ir ļoti ērti un pateicīgi. Starts mums ir paredzēts 2020. gada 21. marta pusdienlaikā no Harley Davidson, Orlando un braucamais ir jāatdod līdz 4. aprīļa pusdienlaikam. Los Angeles Eaglerider. Idejiski jau maršruts galvā sāk veidoties, aizverot acis iztēlojos, kā atkal braucu.
Vēlāk arī norezervēju avio biļetes. Kā jau parasti - no Stockholm. Šoreiz ar lidojumu turp caur London, kur pietura būs tik ilga, ka varēsim pie reizes kaut ko mazliet apskatīt no Londonas un pēc tam līdz Miami, kur ielidosim 21:55 pēc vietējā laika.
Atpakaļ lidojums būs no Los Angeles 21:20 ar pārsēšanos Heathrow kā arī Helsinki Vantaa un tad pie pusnakts būs Stokholma.
Sapratu, ka brauciens varētu būt samērā garlaicīgs, tāpēc dažās grupās iespamoju, ka aicinu kādus interesentus piebiedroties. Lai arī cik dīvaini tas nebūtu, piebiedrojās kās no maniem sētas biedriem, arī skolas biedriem un protams arī viņa otrā pusīte.

Sametušies nu esam, šis tagad rezervēs moci pie tā paša, kur es rezervēju, bet diemžēl viņ'svairs nevar iedot tādu pašu cenu. Rezultātā norezervēja tur, caur ko es ņēmu pagājušā gadā. Vēlāk šie arī aviobiļetes paņēma, tiksimies Orlando.

Kamēr viss notiek, rūpīgi strādāju pie maršruta veidošanas. Šobrīd tas ir sekojošs:
1. diena: Orlando->St. Augustine->Palatka
2. diena: Palatka-> Pensacola, brauciens gar Meksikas līča krasta līniju
3. diena: Pensacola->Mobile (USS Alabama)->Jackson->Vicksburg
4. diena: Vicksburg->Dallas
5. diena: nekur nebraucam, apskatam Dallasu
6. diena: Dallas ->Amarillo
7. diena: Amarillo->Santa Fe
8. diena: Santa Fe->Cortez
9. diena: Cortez ->Page
10. diena: Page->Zion national park->St. Georges
11. diena: St. Georges->Hoover Dam->Las vegas
12. diena: nekur nebraucam, izbaudam Las vegasu
13. diena: Las Vegas ->Death Valley->Bakersfield
14. diena: Bakersfield->Los Angeles
15. diena: no rīt atdodam moci, apskatam Los Angeles
16. diena: Los Angeles
17. diena: Los Angeles, vakarā lidosta un uz mājām.

==================
* 2020 Coast to Coast 2 (no krasta līdz krastam, 2. brauciens
**Laiks ir aptuvens līdz brīdim, kad domājam iziet pa durvīm no mājām


Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais