Essex gráfiste - Southend-on-Sea

  • 1 min lasīšanai
  • 2 foto

Southend-on-Sea ir jauka un dzívíbas pilna kúrortpilséta Essex grafisté,relatívi pavisam netálu no centrálás Londonas (tik nieka 40 júdzes).Ká jau kúrortpilsétai pienákas tá piedává neskaitámas izpriecas gan lieliem,gan maziem.

Lieliska pludmalju izvéle,kopumá kádas desmit,gan Zilá karoga neséjas,gan smilshu,gan akmentinju pludmales,pat visizvelígákais kúrortnieks beigu beigás atradís ko sev piemérotu.

Ípashs pilsétas lepnums ir pilsétas mols,par kuru vinji saka ,ka tas ir garákais mols kurs ieiet júrá pasaulé.Kur vel jús esat redzéjushi,ka vilciens iet pa júru?

Lúk pasta indekss-

Southend Pier Western Esplanade Southend-on-Sea Essex SS1 1EE

Sir John Betjeman once said, “The Pier is Southend, Southend is the Pier” and it’s as true today as it was when it first welcomed visitors all those years ago.

Visa pilséta vasará mutuljo no atpútniekiem un kopá ar piedávátajám izklaidém :karuseljiem,spélju automátiem,boulingiem,pasákumiem un iepirkshanos,tas rada milzu jampadraci,kurá ne mirkli nav klusuma brízha,bet ir sajúta ,ka sákusies liela ballíte.Pilnasinígai dzívei ir vajadzígas arí tádas brívdienas,vai ne!



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais