F1 un Barselona

  • 2 min lasīšanai
  • 24 foto

Formula 1 bolīdi un Barselona sen jau ir neizšķirami jēdzieni.

Viens no Spānijas popularitātes iemesliem pasaulē ir tās kaislīgā aizraušanās ar secīkstēm.

Līdzās Barselonai novietojies brīnišķīgs, moderns sacīkšu stadions, kompleks. Šīs trases, kas skaitās viena no kvalitatīvākajām pasaulē, virāžās garantēju, ka Jūs un Jūsu vadītais bolīds sakusīs vienā neapturamā, aizraujošā veselumā.

Sirds sāks dauzīties kā negudra, acis spīdēs, kad ieņemsiet čempionu sēdvietu odiozajā sporta mašīnā, kas ieskrienas līdz 100km/h mazāk par 4 sekundēm. Bet pēc pieredzes varu teikt, ka pārsniedzot 200km/h slieksni sāksies pats interesantākais. Tie ir neaizmirstami momenti, kas pieejami tikai atsevisķiem laimīgajiem no visiem miljoniem, kas dzīvo uz Zemes.

Un šos momentus iespējams pārdzīvot par diezgan saprātīgu cenu. Jā, Barselona nav tikai asociējama ar seno arhitektūru, bet arī lielisku adrenalīna salūtu brīdī, kad F1 bolīds ar mežonīgu rēcienu aizrauj jūs horizonta virzienā.

Katalonijas autotreks var piedāvāt izmēģināt savu varēšanu ar diviem F1 klases auto:

*) FORMULA 1 V8, - te iespēja izvēlēties jums būs bolīdu no Williams, Benetton vai Arrows konstruktoru biroja, kuram būs astoņcilindru dzinējs ar 2,4 litru apjomu. Jāsavalda būs 700 zirgspēki;

*) FORMULA 1 V10, - no Williams vai Jaguar klāsta, desmitcilindru dzinējs ar dzinēja tilpumu 3,5 litri un 720 zirgspēkiem bolīda muskuļos.

Bet lai sēstos pie stūres Formula 1 V10 bolīda, vispirms būs jāiziet īsais vadīšanas kurss ar Formula 1 V8.

Kārtība kādā notiks braukšana ar F1 ir šāda:

Reģistrācija un nelielas brokastis pilotiem. Tiks izsniegta informācija par dienas kārtību, iepazīšanās ar profesionāliem pilotiem.

Speciālā ekipējuma saņemšana, - kostīms, apavi, ķivere, cimdi.

Iepazīšanas izbrauciens ar trasi automobīlī ar pasažieriem un profesionālu pilotu pie stūres. Šeit saņemsiet samērā vērā ņemamu informāciju par pagriezienu, virāžu veikšanu un ātrumu režīmiem (šajos padomos ieklausieties, ja vien neesat reankarnējies japāņu kamikadze).

Pēc šī brauciena notiks divi izmēģinājuma braucieni (pa 6 apļiem ar Formula 3 klases auto).

Pusdienas dalībniekiem.

Bolīda Formula 1 pilotēšanas instruktāža.

Sacīkšu auto braucieni.

Katrs dalībnieks pats priekš sevis izvēlas veicamo apļu skaitu (no 3 līdz 10).

Apbalvošana ar piemiņas diplomiem.

Izmaksas ir saistītas ar izvēlēto automobīli un veikto apļu skaitu, ieskaitot 12 apļus ar F3 klases bolīdu. Kopā ar pilotu uz trases drīkst iziet 3 cilvēki. Katra nākamā apmeklētāja ieeja izmaksās 15 Eur.

Par papildus maksu ir iespējams ierakstīt video Jūsu braucienu. Uz bolīda borta atrodas 2 iemontētas videokameras. Viena ir nomērķēta kustības virzienā, otra filmē pilotu. 89 Eur.

Trases iepazīšanas brauciens ar profesionālu pilotu pie stūres Megane Sport F1 Team automobīlī, kurā var satilpt 3 pasažieri – 89 Eur.

Trases iepazīšanas brauciens, 2 apļi, ar profesionālu pilotu pie stūres Lamborghini Gallardo automobīlī– 199 Eur.

Jā, lai vispār tiktu pielaisti pie braucieniem, ir nepieciešams:

lai Jums būtu uzrādāmas autovadītāja tiesības; lai Jums nebūtu medicīniska rakstura problēmas, medikamentu iedarbības blaknes, t.sk. būs jāiziet obligāts alkahola klātbūtnes tests; ievērot instrukcijas un organizatoru noteikumus.

Eksistē arī citas pilotēšanas iespējas šeit:

izbraukt ar Porsche Cayman;
izbraukt ar F3 auto;
izbraukt ar Ferrari + Porsche + Lamborghini;
izbraukt ar Lamborghini; izbraukt ar Ferrari.

Tiem, kas kaut kādu iemeslu dēļ nevar atbraukt un izmēģināt F1, laipni aicināti skatīties, līdzi just:

8.maijā, piektdien: F1 trenniņbraucieni;

9.maijā, sestdien: F1 kvalifikācijas braucieni;

10.maijā, svētdien: F1 sacīkstes.



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais