Honkongas Disnejlenda

  • 1 min lasīšanai

Raksts pārpublicēts no www.kasparsmisins.lv.

Kad izlēmām braukt uz Honkongu, mums nebija īsti nekādu plānu, ko mēs tur varētu darīt. Plānojām apskatīt pilsētu un izbraukt ārā apskatīt “dabas skaistumus”. Bet vispār jau pati došanās vien uz šo tālo un nezināmo vietu bija pietiekams piedzīvojums.

Un tad, tikpat nejauši kā atrodot lidojuma piedāvājumu braucienam uz Honkongu, es uzzināju, ka tur ir Disnejlends. Šobrīd atvērts? Atvērts. Cik maksā? 450 Honkongas dolāri jeb 45 eiro. Ir ok. Braucam!

Aizbraucām ar! Nokļūšana uz parku ir vienkārša. Metro no pilsētas uz šo krietni ārpus pilsētas esošo vietu maksā tāpat kā citur līdzīga garuma braucienos, aptuveni 2 eiro. Biļetes var nopirkt gan uz vietas, gan pilsētā, gan arī internetā. Savējās pirkām internetā iepriekšējā vakarā, bet izņēmām uz vietas Disnejlendā. Tas notika ātri un vienkārši, vajadzēja vien biļešu automātā ielikt karti, ar kuru veikta apmaksa, un biļetes tika izdrukātas.

1 vai 2 dienu biļeti? Cenas atšķirība neliela. Nopirkām uz vienu dienu, un ar to pilnīgi pietika. Ap trijiem dienā jau visu bijām izstaigājuši, izmēģinājuši un sākām iet par jaunu. Šovu apmeklējām tikai vienu, pašās beigās, un pilnīgi neplānoti. Gadījāmies īstajā vietā un īstajā laikā. Kā par pārsteigumu, rinda šoreiz bija īsa nevis nenormāli gara, bet līdz sākumam bija vien dažas minūtes. Tas bija “Mickey’s Philharmagic”. Pirmajās minūtēs likās kā sliktākais 3D kāds vien redzēts, bet tad viss mainījās. Un tagad es varu teikt, ka tas bija interesantākais 3D video (jeb pareizāk – 4D, jo bija arī smaržas, ūdens un citi efekti) kādu es jebkad esmu redzējis.

Kopumā Disnejlendā ir forši. Nav nekas ekstremāls. Bailīgi ir vien kādās 3 – 4 atrakcijās. Tajās gājām vēl un vēl. Skaisti ir visur. Dažviet tik neticami skaisti un reālistiski, ka gājām vēl un vēl. Tālāk esošajā video ļoti labi ir redzams, kā tas viss izskatās kopumā.

P.S. Tai vietā, kur redzams sirmais kungs ar pērtiķi, ir krietns gabals no mūsu mīļākās vietas visā parkā. Ļoti skaista vieta!



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais