Ceļojums, dzīves pieredze un darbs.

  • 1 min lasīšanai

Vasara šķiet perspektīvs laiks gan ceļošanai, gan darbam. Bet ko tad lai izvēlas labāk? Kas būtu lietderīgāk?

Es izvēlējos abus, bet vairāk sanāca gan pastrādāt, bet tas nemaina faktu, ka mans vasaras piedzīvojums (un arī piedzīvojums kā es vispār tiku tur) nebija apbrīnojams un lielisks.

Izlēmu padalīties savā pieredzē arī ar jums. 2013. gada vasaru es pavadīju Jūtas štatā Amerikā vadot pati savu mazo pārdošanas biznesiņu kopā ar ASV grāmatu iespiešanas kompāniju Sothwestern Advantage.

Ceļš no Latvijas līdz ASV bija ļoti garšs caur dažādām pilsētām un valstīm. Tomēr jau nokļūstot Ņujorkā sapratu, ka esmu atstājusi Eiropas robežas. Te viss bija citādāks, cilvēki bija smaidīgāki, varēja ieraudzīt ar vien vairāk visu rasu pārstāvjus, gaiss bija mazliet smacīgāks, kā jau lielajās pilsētās tas pieņemts. Viss atšķīrās, pat lidosta bija lielāka. Tomēr ar Ņujorku mans ceļš nebeidzās devos arī uz Nešvilu - kantrij mūzikas štatu, kur radies arī Jack Daniels (jap jap tas pats slavenais viskījs). Šajā pilsētā pavadīju vien 4 dienas, bet tas bija to vērts (mūziku gan nedzirdēju), bet sapratu, ka Amerika nav tā zeme, kur ir auksti.

Un tad nu tālāk uz Jūtu. Un tas gan bija pārsteigums - visi tik laipni un smaidīgi. Man jau šķita, ka kaut kas tajā visā man likās kaut kā aizdomīgi. Un tā arī bija apmēram 90% no iedzīvotājiem bija mormoņi, un viņi ir mācīti smaidīt arī tad, ja nav labi. Un tā es pavadīju savu vasaru, starp laipniem un atvērtiem cilvēkiem.

Ja tev ir velme palasīt vēl kaut ko par manu ceļojumu ieej - http://just-walking-again.blogspot.com/



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais