lietas kas buutu jaazin pirms dosanaas uz Maroku

  • 1 min lasīšanai

Par cik Maroka ir Muslumu valsts, ir dazas lietas, ar ko mes saskaaraamies atrodoties Maroka.

Marokas naudas vieniiba ir Dirhams, kas ir sleegta naudas vieniiba, kuru nedriikst izvest no valsts, ka arii nebuus iespeejams nekur citur atrast kaa tikai pashaa Marokaa. 10Dirhami ir aptuveni 1 eiro, vai kaa mees orienteejamies bija piemeeram 50 eiro ir 500 dirhami. vnk jaapieliek viena 0 klaat no eiro uz dirhamiem, vai arii viena 0 janonem nost parveidojot no dirhamiem uz eiro.

Maroka ir fotograafu paradiize, tachu ir jaatceraas, ka tas ir ar likumu aizliegts fotograafeet policistus, ierednus, un celtnes kuraam araa ir izlikts vinu valsts karogs.

Ar likumu ari ir aizliegts ieiet vinu sveetajaas celtnees Mekaas, ja nu vien tu pats neesi vinu religijas piekriteejs.

Praktiski visaas iestaadees ir pienmts dot dzeramnaudas, taa kaa ar to ir jaareekinaas.

Ja nav veeleesanas ciest no sliktas duushas un veedera probleemaam, labaak uzturaa nelietot kraana udeni.jo tas esot looti hloreets. taadeel visieteicamaak buutu iegaadaaties uudeni veikalos, kas ir pudelees un ir dross dzershanai. atrodoties Marokaa, arii eestuvees tiek dots uudens pudelees.

kas veel man taa likaas interesanti bija - vinu toletes, it iipashi celojot aptkaart. dodoties uz maroku, iegaadaajieties mitraas salvetes..vai arii kaadu lieku toletes papiiru, ticiet man - noderees.

ceru, ka mani ieteikumi paliidzees...un ja ir jautaajumi - priecaasos atbildet!:)



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais