puteklainajaas Santa Teresaas ielaas :)

  • 1 min lasīšanai

savaadas sajuutas – no darba koleegja Fernando aizneemos velopiseedu, lai atbrauktu liidz ciematam (par pilseetu sho gruuti nosaukt :D )… Aiz loga tikko norieteejusi saule.. sodien taa iekraasoja debesis iipashi spilgti rozaa tonjos. Jaatziist, ka saulrieti sheit ir skaistaaki nekaa visaas ieprieksheejaas vietaas.. saule sheit ir lielaaka un iespeejams tas padara shos saulrietus tik kraasnjus un elpu aizraujoshus.

Bet tagad bija tumss. Pa staavo grunts celju uzminos divas tresdaljas no nogaazes – atlikusho gabalu stuumos augshaa. Ticis liidz galvenajam celjam uzkaapu speekrata muguraa un saaku miities. Iesaakumaa celsh tuksh, vienigais ko dzirdi apkaart – meerkakju dobjie kliedzieni, kas iesaakumaa atgaadinaaja slima sunja rejas. Briizhiem tik tumshs, ka jaabremzee, lai neiebrauktu milzu bedree, kuru neredzi. Varbuut bedre tur nemaz nebija, tachu… varbuuut bija. Tuvojoties ciematam saak paraadiities kvadracikli, citi ritenbrauceeji, automashiinas. Paarsvaraa dzhiipi – puteklu ieskauti, atveerti, ar un bez jumtiem, skaistas meitenes pie to stuureem. Vienmeer sajuusminaajos par skaistajam meiteneem, kas tik paarliecinoshi sheit vadiija kvadraciklus, mochus, mopeedus un automashiinas pa dusmiigajiem Kostarikas celjiem. Fantastiski.

Turpinaaju pa galveno ielu, kas vijaas paraleeli okeaana krastam. Viljnju chaloshana sheit bija neatnjems audio celinsh, kursh nekad nebeidzaas un taipat laikaa nekad neatkaartojaas. Ciemata centraa no abaam ielas puseem katraa ausii skaneeja sava dziesma – regejs, latino muuzika un populaaraa muuzika – to visu sheit vareeja atrast… Vietu nosaukumi prieceeja un lika smaidiit, mans favoriits – seerfa veikals Shithole!

Viegls veejinsh, smaidiigi cilveeki un es – latvieshu puisis uz prasta velosipeeda smaidiidams minos caur Santa Teresas ielaam un priecaajos par to, cik dziive var buut skaista, ja to dziivo pa iistam! :)

vairaak - http://papasauli.wordpress.com



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais