Itālija neplānojot #1: Kauņa-Rimini

  • 1 min lasīšanai
  • 13 foto
Plāns pavisam vienkāršs - lidojam prom no rudenīgās Baltijas uz saulaino Itāliju. Astoņas dienas ceļosim bez strikti noteikta plāna vai maršruta. Būs īres auto ar neierobežotu nobraukumu ar mērķi no Rimini tikt līdz Romai.

Līdzi tikai divas somas tāpēc mantu skaits mums ļoti ierobežots - daži apģērba gabali un tehnika. Jā, papildus fotostāstiem būs 8. pilnvērtīgas video sērijas no šī piedzīvojuma.
No Kauņas lidostas lidojam prom uz Rimini. Pie mum +10 un līst lietus, bet Itālijā +26 un spīd saule - vasara var turpināties!

VIDEO 1. sērija:

https://youtu.be/yL4D56JVN_w

Ielidojam Rimini un saprotam, ka ne vienam, ne otram nav apstiprnājums no auto īres kompānijas. Neliela panika - būs mums auto vai nē?

16 km no pilsētas centra atrodas mūsu pirmās naktsmājas tieši Adrijas jūras piekrastē. Administratore no Moldāvijas kļūst trīs reiz jaukāka kad uzrunāju viņu krievu valodā - О! Свои!
Pilsēta ir izmirusi, sezona beigusies, nevienas dvēseles, viss slēgts. Pieskaramies Adrijas jūrai, pielasam pilnas kabatas ar lieliem gliemežvākiem un noslēdzam šo vakaru ar sarunām uz balkona ar skatu uz pludmali.



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais