JNS & Vika C2C2 2020, gatavošanās ceļojumam, līdz startam 124 dienas, 17 stundas, 24 minūtes

  • 1 min lasīšanai
Sveiki,
tā nu ir sanācis, ka kopš iepriekšējā ieraksta pagājis lielāks laiks kā ierasts.
Pirms lasīt šo ierakstu, aicinu izlasīt iepriekšējos:
un

Un tagad par izmaiņām. Titulbildē ir redzams lidostas terminālis. Tāds apzināti samiglots tomēr ar skaidru zīmi uz Departures. Tas tāpēc, ka ir notikušas izmaiņas un konkrēti - British Airways pamanījās atcelt lidojumu 16:15 un pārsēdināja mūs uz lidojumu 14:15. Tas nozīmē tikai to, ka Londonas apskate mums nespīd un dabūsim tās 5 stundiņas patusēt pa lielisko Hītrovas lidostu.
Nemaz jau tik traki nemaz nav - lidosta liela, visādas lietiņas un vietiņas daudz, domājams, ka laiks paskries daudz tomēr nezinām, ko sadarīt T5 un pēc tam T3.
Protams, pateicoties šīm izmaiņām arī Miami ieradīsimies laicīgāk un nebūs galīgi pa nakti jābrauc līdz pirmajai naktsmītnes vietai un attiecīgi sanāks labāk izgulēties. Šeit parādās cita problēma - dēļ tā, ka mums izpaliek Londonas apskate un plānotais dušu apmeklējums ''Paddington'' stacijā, ir jāmeklē cits risinājums. Šobrīd esmu pierezervējis viesnīcu netālu no Arlandas lidostas, kurā varēsim normāli izgulēties, paēst kārtīgas brokastis, ielīst dušā un uzsākt ceļu paēduši, izgulējušies un tīri. Nav lēti, tomēr domāju, ka tas ir labākais risinājums.

Ir protams vēl cits risinājums - nakšņojam lidostā un dušā ielienam kādā no Heathrow lounge, bet domāju, ka neko īpaši neietaupīsim. Heathrow lounge No1 dušas maksā 15Gbp no cilvēka tātad 35€ kopā. Viesnīca Arlandas lidostas tuvumā izmaksā 87€. Jāatceras, ka neizgulējušies tūristi apēd vairāk.

Trešais risinājums - guļam Arlandā, tad lidojam uz Hītrovu un turpinam ceļu tālāk. Nedomāju, ka LHR-MIA lidojumā apkārt sēdošie pasažieri būs īpaši sajūsmā.

Otra lieta, ko pa šo laiku izdarīju un iesaku arī citiem - ik pa laikam ir vērts pārskatīt jau esošās rezervācijas un pačekot, vai tajā pašā vietā nav parādījies izdevīgāks piedāvājums. Piemēram, pirms dažām dienām pārskatīju visas rezervācijas. Amarillo bija motelis norezervēts par 46€ un pēc pārčekošanas izdevās tajā pašā motelī tāda paša veida istabu dabūt par 36€. Desmitnieks vienā vietā nav nekas tomēr ja to izdodas vairākās vietās, tad ietaupītais simtiņš salasās ātri un to jau varēs iztērēt kam labākam.

Sāk šķist pavisam skaidrs, ka motobrauciena pirmspēdējā dienā, kad dosimies no Bakersfield, piestāsim un apmeklēsim Six Flags Magic mountain.
Runā, ka esot dikti labs. Viss itkā forši, tomēr, šobrīd vēl nav skaidrs par parkingu. Neesmu pārliecināts, ka es vēlos maksāt $25 par moča parkingu blakus parkam, tomēr, ja neatradīšu alternatīvu tad nav variantu. Varbūt kāds var dot ieteikumus???
Pēc tam iečekošanās viesnīcā Holivudā un slavas alejas izstaigāšana tajā pašā vakarā. Apakšā komentāros lūdzu uzrakstiet, pie kurām slavas zvaigznēm vēlaties lai nobildējamies un/vai nosūtām īsu video sveicienu.
Nākamajā rītā brauciens uz Santa Monica pludmali, kopbildes uztaisīšana ar tai sekojošu braucienu uz EagleRider Los Angeles un motociklu atdošanu. No tā brīža pārsēžamies sabiedriskajā transportā, bet par to nākamreiz.


Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais