Pavasara četrpaka,2.daļa.

  • 1 min lasīšanai
  • 14 foto
Šo dienu nolemjam veltīt Tribergas apskatei.Triberga ir slavena ar divām lietām-Tribergas ūdenskritumu un saviem koka pulksteņiem.šie pulksteņi ir pazīstami visā Eiropā.Tos var iegādāties daudzos ,speciālos,pulksteņu veikalos.Cenas tiem svārstās no 200 eiro līdz 8000 eiro.
Slavenie Tribergas pulksteņi-cenas no 240 eiro līdz 2600 eiro...
Labi,dodamies apskatīt ūdenskritumu.Lai nokļūtu pie ūdenskrituma,auto jānovieto stāvlaukumā,jāiegādājas ieejas biļete,un uz priekšu ! Pag,ja neesat paēdis brokastis,kāpiens var būt smags....nu vismaz kafiju vajag.Jo jānoiet gabals krietns,un visu laiku augšā vien.Bet kurš teica ka būs viegli ? Ne par velti,no katra ceļojuma atbraucu par diviem kg.vieglāks-tāds liktenis tūristam...
Tātad,līdz ūdenskrituma sākumam uzkāpt var un vajag ! Skats paveras jauks,tikai jāņem vērā,ka foto kamera ,to lietojot aizrasos,ar krītošā ūdens pilieniem.
Triberg Waserfall
Vāvere iepozē....
Nokāpjam lejā,un dodamies uz muzeju,kur izvietotas miniatūras novada vietas,ar cilvēku figūriņām,transportu,dzīvnieciņiem,pie kam visi kustas un pārvietojas.
Muzejā....
Vakarā pārbraucot mājās,saimniece jautā vai vakariņās vēlēsimies ēst -,,Flammkuchen,, ?? Brītiņu padomājis,atbildu-,,Ja,sehr gern,, ! Sākumā nodomāju,ka runa ir par kūkām,bet tad iedomājos,nu kurš tad vakariņās ēd kūkas ? Izrādījās,ka tā viņa sauc picas,nu jā loģiski !
Turpinājums sekos....


Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais