JNS & Rol coast to coast trip, gatavošanās ceļojumam, līdz startam 50 dienas, 7 stundas, 29 minūtes

  • 1 min lasīšanai
Pirms lasīt šo rakstu, lūdzu izlasīt visus iepriekšējos, kas ir saistībā ar šo ceļojumu:
Kopš iepriekšējās reizes atkal šis tas ir pamainīts un piekoriģēts. Fantastiski, ka ir palikušas vairs tikai 50 dienas
Jāsāk jau ar to, ka no Ķīnas atnāca soma, kura šķiet, ka ir gana laba lai pildīti savas funkcijas. Sīkāk par somu skatīt video. Tāpat Rolim esmu pasūtījis ķiveri un gaidu kad nu tiks sagādāta. Ceru, ka interneta veikals nenolažos. Ir radusies skaidrība ar nokļūšanu lidostā Rīga - brauksim pa nakti, auto mehāniķis mūs aizvedīs, tad paņems manu auto un pa to laiku, kamēr esam prom, veiks plānveida remontiņus. Ir saņemts arī oficiālais apdrošināšanas rēķins kuru atliek vien kā apmaksāt.
Ir atnākuši arī mūsu bruciena T krekli. Uzvilkām tikai vienu reizi un tā tas arī paliks līdz pat izbraukšanai. Publikai redzami būs dienā, kad būsim izbraukuši no mājām.
Apsverot visus par un pret nolēmu, ka pēdējo nakti prātīgāk būs nakšņot turpat kur visi. Ir dārgāk bet kaut kad vajag arī kādu extra lai var tā kārtīgi atpūsties. Galu galā tieši tur arī notiks noslēguma ballīte.
Pa šo laiku izpētīju arī, kā īsti tikt līdz vienam slavenākajiem uzrakstiem pasaulē un sapratu, ka ir gabaliņš ko iet ar kājām. Runa ir par Hollywood zīmi.
Nu nav jau variantu. Tā padomāju - sestdienā atdosim mocīti un tad arī varam turp doties. Būs interesanti par spīti tam, ka būsim nejēgā pārguruši bet domāju, ka tik daudz varēsim. Atpūsties un pagulēt vēl paspēsim. Vakarā pēc tam mums ir paredzēta ballīte.
Paņēmām viesnīcu netālu no Sekvoju Nacionālā parka kā rezultātā pēc motocikla atdošanas mūsu ceļojums vēl nebūt nebūs beidzies jo mums būs jādodas uz ziemeļiem un jāizmanto lieliskā iespēja apskatīt pašus lielākos kokus pasaulē. Domāju, ka būs iespaidīgi.

Tagad par mājas darbiem, kas bija jāizdara:
- jānopērk Rolim ķivere (februārī) - ir pasūtīta, šīs nedēļas beigās ir jābūt.
- jāturpina skatīties dokumentālās filmiņas -
- jānopērk atbilstoši autoceļu atlanti vai arī salokāmās kartes - visticamāk uz vietas ASV tomēr neizslēdzu iespēju šeit
- jānopērk apdrošināšana - ir saņemts rēķins, jāapmaksā
- jānopērk soma nododamai bagāžai - nopirkta un saņemta no ķīnas, izskatās ok
- gan jau ka vēl kas.

Turpinājums sekos.



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais