Albānijas Jonijas krasti

  • 1 min lasīšanai

Lasot arvien vairāk samudžināto informāciju interneta vietnēs par Albāniju, beidzot saņēmos, lai pievienotu arī informāciju no sevis.

Dzīvoju Albānijā jau vairākus gadus, notika pagrieziens, laimīga satikšanās un te nu esmu. Cauri skrienot šai valstij, diemžēl tās skaistumu, neparastumu jūs neieraudzīsiet. Un darbojoties tūrisma jomā, varu apliecināt, ir jāzin kur doties un ko redzēt! Ši nav Itālija un arī ne Grieķija, kur iekāpjot mašīnā un atverot karti, jūs nonāksiet savā brīnumainajā galamērķī. Daudzās unikālās vietas ir rūpīgi nomaskētas.Tamdēļ pa reizei pievienošu galerijas, kas nav populāras latviešu vidū, bet vietas, kuras būtu jāredz, lai varētu iepazīties ar zemi, kuru dēvē par Eiropas pēdējo noslēpumu.

Sākšu savu dienasgrāmatu, jo man ir liela vēlēšanās šo valsti parādīt jums saviem tautiešiem, kas ir citāda un noteikti interesanta. Lielie pasaules mēdiji The New York Times šo brīnumaino zemi ir ievietojusi TOP 5 must see sarakstā un kapēc? Skaties bildes, tās ir unikālās tirkīzu pludmales, gar Jonijas jūras krastu

Vita



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais