Brinišķīgais brauciens uz Vāciju. Berlīne,Magdeburga,Soltava,Hodenhagena.

  • 2 min lasīšanai
  • 2 foto

Ceļojums ar ģimeni uz Vāciju!

Viss sākās ar spontānu ideju, ka varētu šajā vasarā ar ģimeni aizbraukt uz Vāciju. Pa visam mēs bijām pieci(2 bērni un 3 pieaugušie). Tā nu mēs 3 mēnešu garumā prātojām, diskutējām un plānojām līdz beigās pienāca diena, kad jābrauc.

No Rīgas mēs izbraucām 05.07.2015. piecos no rīta. Pa dienu braucot temperatūra sasniedza +37. Šādā laikā bez kondicioniera nav iespējams iztikt. Mērķis mums bija sasniegt Poliju un palikt tur pa nakti. Pēc 12 stundu ilga ceļa(protams ne tikai braucot, bet arī apstājoties un atpūšoties) mēs sasniedzām galamērķi un nonācām Polijas viesnīcā ”Petro”. Viesnīcas mēs meklējām, atradām un rezervējām šajā mājas lapā.

http://www.booking.com/

Nākošajā dienā mēs cēlāmies plkst.7:00 un jau pusastoņos turpinājām ceļu uz Vāciju. Apmēram plkst.9:00 mēs bijām Berlīnē. Un devāmies uz Berlīnes zoodārzu. Pēc zoodārza apskatīšanas mēs gājām iepirkties. Apmēram, plkst.15:00 mēs izbraucām uz pilsētu Bad Fallingbostel, kur mums bija rezervēta viesnīca ar nosaukumu ”Pension Strohm”. Klāt mēs bijām apmēram plkst.19:00.Pa ceļam mēs vēl bijām pārtikas veikalā un sapirkām daudz saldumus kā arī ēdienu vakariņām.

07.07.2015. plkst.9:00 mēs cēlāmies un braucām uz ”Heide park”, kur bija grandiozas atrakcijas gan bērniem, gan pieaugušajiem. No viesnīcas līdz parkam ar mašīnu bija jābrauc apmēram 15min.Parks strādā no plkst.10:00-18:00.Un mēs tur bijām no pašas atvēršanas līdz pat aizvēršanai, jo tur tiešām bija lieliski. Atbraucām atpakaļ uz viesnīcu un devāmies iepirkties vakariņām un brokastīm uz tuvāko veikalu ”LIDL”. Vieta, kur mēs dzīvojām tiešām bija ļoti jauka. Mazliet atgādināja mūsu Ventspili, tikai mazāka.

08.07.2015.plkst.9:00 mēs cēlāmies un aptuveni pus10 mēs izbraucām no viesnīcas uz ”Serengeti park”. Viņš veras vaļā no plkst.10:00 un līdz viņam mēs braucām ar mašīnu aptuveni 10 min. Tur varēja aplūkot dzīvniekus brīvā dabā. Bija iespēja braukt ar savu mašīnu vai autobusu. Mēs braucām ar savu mašīnu un bija iespēja paglaudīt žirafes, zebras, ponijus, stirnas un pat atsevišķā vietā pabarot un izkāpt no mašīnas. Protams, kur dzīvoja lauvas un plēsīgie zvēri logiem un durvīm bija obligāti jābūt aizvērtiem. Zebra, žirafes un stirnas bija ļoti draudzīgas un pat līda mašīnā pašas pa logu iekšā. Kad zvēri bija apskatīti mēs devāmies uz atrakcijām, tur gan nebija tik liela izvēle un tik grandiozi karuseļi kā ”Heide park” ,bet bija jautri. Varēja arī izbraukt laivu braucienā, gida pavadībā, pa ”Lielās Mambas upi”. Parkā bija maza skatuvīte, kur noteiktā laikā notika pērtiķu šovs. Pēc ”Serengeti park” mēs braucām atpakaļ uz viesnīcu un kā jau katru vakaru iegājām veikalā, lai nopirktu pārtiku.

09.07.2015.plkst.05:30 mēs cēlāmies un apmēram sešos mēs izbraucām no lieliskās pilsētiņas Bad Fallingbostel ceļā uz Berlīni. Berlīnē mēs bijām aptuveni deviņos un gājām šopingā pa Berlīnes lielveikaliem. Kad nauda bija iztērēta un veikali izķemmēti, devāmies apskatīt Berlīni. Pulkstenis pienāca četri un mēs izbraucām no Berlīnes uz viesnīcu Polijā, kuru sauca ”Zajazd Blue”. Pa vidu uz auto bāņa mums gadījās divi lieli sastrēgumi un viesnīcā mēs nokļuvām pusdesmitos. Tur bija ļoti garšīgas un lētas vakariņas, kā arī no rīta fantastiskas brokastis, kas bija iekļautas numuriņa cenā.

10.07.2015.mēs kārtīgi izgulējāmies un apmēram vienpadsmitos izbraucām no viesnīcas ceļā uz Latviju. Pa ceļam mēs iebraucām ”IKEA” tirzniecības centrā Varšavā. Un kaut kur 24:00 mēs bijām atpakaļ mājās(Rīgā).

Kopā mēs nobraucām 3300 kilometrus.

Ja kādam ir vēlme doties šādā izklaides braucienā varu piedāvāt savus transporta pakalpojumus un noorganizēt arī viesnīcas ,maksimums līdz 4 cilvēkiem. Varat droši zvanīt uz numuru 20007294.



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais