Sniega diena, Fizo tests un BBQ salā

  • 2 min lasīšanai

Pēc 3 dienu ekspress uzdevuma sākās regulāras lekcijas ar PP prezentācijām un diskusijām. Nedēļas sākumā tika paziņots, ka 5dien būs Fizo tests ar pumpīšiem, presītēm un skriešanu, tā kā es zinu, ka viņu presītes stils man riebjas un iepriekšējā klasē es uz to izkritu, tad šoreiz nolēmu patrenēties. Satrenējos tik tālu, ka nespēju visu nedēļu pakustēties, ar šausmām gaidīju 5dienu un hopā, pilnai laimei ceturdien tika plānota kārtējā sniega vētra, kas visiem deva kārtējo brīvdienu. Taksists stāstīja, ka pēdējo 21 gadu laikā, kopš viņa šeit dzīvo, šī ir pirmā reize,kad 2 nedēļu laikā bijušas divas sniega vētras un tik daudz sniega šajā apgabalā nav bijis nekad!!! Fizo tests tika pārcelts uz šīs nedēļas otrdienu.

Nedēļas nogalē biju Ričmondas nakts klubā, kur mūzika līdz pusnaktij ir OK un pēc pusnakts tā mistiski pārvērtās uz kautkādu underground hip-hop. Katrā ziņā neiespējami pie tādas dejot. Sestdienā amerikāņu kursa biedri uzaicināja mani ballēties, bet viņu sms nenonāca līdz manam telefonam, tāpēc sanāca tā ka es domāju ka viņi uzmetuši mani un viņi domāja,ka es esmu vienkārši uzmetusi viņus. Pie kopsaucēja- kurš kuru- nenonācām, bet sarunājām ballīti uz nākamo nedēļas nogali.

Svētdienā pienāca laiks internacionālo piknikam, lai arī laikapstākļi bija vējains, -2 grādi un beigās slapjdraņķis, pikniks beigās sanāca reāli jautrs ar korejieša priekšnesumu Gan Gan style, afterparty lietuviešu istabiņā un beigās smagu darba dienu pirmdienā. Piknikā mums pievienojās meitene no Puerto Rico no citas klases un izskatās, ka būšu atradusi kaut vienu dāmu savā kompānijā.

Pirmdien Puerto Rico meitene aizveda mani uz nagu salonu, jo tā kā LV biju uzlikusi gelish, ta tagad pienācis laiks to noņemt vai nomainīt. Labākais, ko varēju izspiest no šīs āzijas nagu salona bija shellac un gala cena 34EUR. Cerams ka par tādu summu man tā laka vismaz labi turēsies. Tīri info- uzacu korekcija 7EUR, tā ka cenas visam pārējam variet parēķināt tik uz augšu, augšu vien. Skaistums prasa līdzekļus!!!

Vēl vakar biju pastā ar divām paciņām- grāmatas, kas jānosūta uz Japānu un paciņa, kas jānosūta uz Latviju. Kaste viena, kaste otra, ja līmēsi ar to līmlenti, tad maksāsi vairāk, jāizpilda šī forma, nē jāizpilda mazā formā, nepareizi izpildīta formā, nepareizā vietā paraksts ielikts u.t.t. Ar grāmatu paciņu izputojos, bet tad,kad mani sāka tirdīt par Latvijas paku un to,ka ieraksts "drēbes" nepietiek, jo jāieraksta kādas tieši drēbes un tas viss man vēl izmaksās 25EUR, lai nosūtītu uz Latviju es vienkārši apgriezos un aizgāju. Pusotru stundu tur pavadīju un beigās piegriezās tā visa birokrātija!!!! Tētim kartiņu, dāvaniņas Mārcim, Agatei un Ivaram saņemsiet Jūlijā, ja nesaņemšos vēlreiz atgriezties pastā :D

Otrdiena sākās ar celšanos 4:30 un došanos uz Fizo testu, ārā -2 grādi un nereāli satraucos par presītēm, bet Bulgārs iedeva kautkādu enerģijas dziru un beigās uztaisīju tādus rezultātus, ka ASV armijas sistēmā nopelnījus visus simtniekus!!! Kas ir labākais- Mugurā bija krekliņš ar uzraktu LATVIJA, tā ka visi zin,kas ir tas monstrs! Fakts par skrējienu- 2miles (3,2km) jāskrien visiem vienā barā, uz beigām redzēju ka man pa priekšu skrien džeks no Marines un domāju,- man vajag viņu panākt, lai viņš izlasa manu uzrakstu uz muguras. Izdarīju!!!

Internacionālie pasniedz mani kā savu lepnumu, gaidu 8.martu,kad puikas gan jau kautko saplānos, man atkal jādomā kādu kūku lai sagatavo :)

Viss, latiņa uzcelta, tagad tik jānotur!!!



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais