Un īstā dzīve sākas TAGAD!

  • 1 min lasīšanai
  • 14 foto

Pirmdien sākās oriģinālais kurss, ap 120 studentiem vienā lielā hallē, sveiciena runas no kursa priekšniekiem un visi tiek sadalīti pa 8 grupām. Katra grupai sava mācību klase, ieejam savā klasē, iekārtojamies un grupas atbildīgais atver Power point prezentāciju, izstāsta, kuros failos kompī var atrast materiālus par uzdevumu, nākamais teikums-tiekamsies 3dien!

šoks, kas notiek? kas mums īsti jādara? Un kur iepazīšanās? un kur izklāsts kā notiks kurss? admin informācija? Nekā?? Viena amerikāņu meitene uzņēmās iniciatīvu un sāka organizēt darbus, acīmredzot šis pārbaudījums organizēts ar domu redzēt, kurš ir gatavs uzņemties atbildību un organizēt darbu starp svešiem cilvēkiem, turklāt par mācību vielu, kas nav vēl mācīta. Saorganizējāmies un darbi aizgāja.

Šodien izcēlos ar to,ka pusceļā uz universitāti atcerējos, ka šorīt vajadzēja ierasties stundu ātrāk lai noklausītos kādas ASV ģenerāles runu, mana vaina! Nu neko, paspēju uz pēdējām 20 minūtēm un kas pats galvenais- uz fotografēšanos!!! Bilde ar ģenerāles kundzi ir un viss pārējais jau sīkums.

5dien FIZO tests amerikāņu stilā, prasītais rezultāts augstākajam novērtējumam sievientēm manā vecuma kategorijā: pumpīši-50; presītes-82; 3,2km skrējiens- 15:48. Man vēl 3 dienas, lai trennētos :D

Nedaudz par pagājušo nedēļu:

Pati par sevi nedēļa bija lekcijas un sports. Saņēmām instrukcijas par plānoto šešu dienu braucienu maijā uz Vašingtonu, lai piedalītos dažādos reprezentācijas pasākumos, apmeklētu vēstniecības, pentagonu, muzejus u.t.t. Apģērba prasība - bussiness casual, kas loģiski nozīmē - iepirkšanās!!!!

5dien soļoju uz tuvējo pārtikas veikalu (3,5km vienā virzienā) pēc uzkrājumiem, 6dien brauciens uz Williamsburg outlet malls, latviski - outleta veikali par brīnišķīgām cenām. Tiesa, veikalu ķemmēšana prasīja 7 stundas, lai atrastu kaut daļēji to, ko vēlējos, jo visu laiku ir problēmas ar izmēriem un īstenībā arī ar izvēli. Teiksim tā, ASV tu vari atrast pilnīgi jebko, bet Eiropa izvēlas tikai pašu labāko un skaistāko, tāpēc, ja vēlies atrast kautko skaistu un kvalitatīvu ASV veikalos, tas prasa daudz laika un pacietības. mans piemērs šajā gadījumā - džinisi: nav īstais materiāls, nav īstā krāsa, nav izmēru un beigās izrādās, ka tikai vienā veikalā atradu nepieciešamo džinsu garumu (nācās ņemt tos pašus, lai gan nebija ne īstā krāsa ne vēlamais materiāls, bet vismz der). Vakariņās The Cheesace factory piedāvājums ar milzīgām porcijām un nepieklājīgi garšīgu siera kūku, tiesa diezgan dārgi- mojito dzēriens+ 1/2 garneļu uzkodu+ salāti pa 40$. Tikpat cik pāris glītu ādas kurpju vai Calvin Klein džinsi ar atlaidi :D

7dien Internacionālajim studentiem organizētā ekskursija uz Džordža Vašingtona māju un Marines nuzeju. Kā zināms Džordžs Vašingtos ir pirmais ASV prezidents un ticiet man, vieta, kur viņš dzīvojis ir vienkārši pasaka! Par Marines muzeju sajūtas divējādas- karš, karš un vēlreiz karš. Kā viņi paši citē: mēs neesam karavīri, mēs esam Marines! Skaista ēka un interesants muzejs, ja sanāk pa ceļam, iesaku iegriezties.



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais