Internacionālā spilvenu cīņas diena! (Ieskats)

  • 1 min lasīšanai

Pāris mēnešus pirms pasākuma jau gāja ziņas apkārt par gaidāmu spilvenu cīņas dienu. Tā arī es sadomāju pāris draugus paaicināt un doties piedalīties vienreizējā pasākumā! :)

Jau iekāpjot metro varēja manīt cilvēkus ar spilveniem rokās, pidžammās, un jautros kostīmos, skaidrs uz kurieni viņi dodās! Pasākums tika reklamēts kā īsta spilvenu cīņa, uz kuru ir vēlams ierasties pidžammā. Pārsteigs biju ka tiešām ļoti daudzi cilvēki bija to ņēmuši no0pietni (mēs tajā skaitā) :D

Nokākot Trafalgar Square pavērās iespaidīgs skats. Vairāki tūkstoši cilvēku bija sanākuši kopā lai piedalītos šajā pasākumā. Izvilkām savaus spilvenus ārā, un devāmies uz karstāko cīņas vietas punktu.

Tik sen nebiju pieredzējuis tādu jautrību apkārt, veci - jauni, lieli, civlēki no visādām pasaules malām, visi iejutās bērna ādā un karoja ar spilveniem. Zvetēja viens otram, pievienojās kopīgā cīņa pret pārējiem un aizmirsa par ikdienišķo dzīvi.

Spilvenu cīņas notikas 2 stundas no vietas, un cilvēki bieži mainijās, jauni nāca, nogurušie gāja pa alus kausam pēc smagās kaijas. Pasākums tiešāmk bija ļoti izdevies, un domāju ka spilvenu spalvas vēl mēnesi apkārt pa Londonu lidināsies :D

Tika izveidotas jaunas draudzības, iegūta interesanta pieredze un jautri pavadīta diena. Ja man būs vēl tāda iespēja nākamgad piedalīties šāda veida pasākumā, es noteikti būšu tur, kā arī iesaku kādreiz kaut ko tādu pameiģināt. :)

P.S. Atvainojos ja ir kādas kļūdas rakstībā, ir diezgan vēls, un pats esmu saguris pēc garas, bet vienozīmīgi to vērtas dienas. :)



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais