Fantastiskais Abruco reģions (Itālijā) maija beigās

  • 1 min lasīšanai

Dažas vietas uz brieža vēl brīvas... Ak, nē, ir brīvas vietas lidojumam ar "airBaltic" 25.maijā uz Romu, un tālāk ar busiņu uz Abruco reģionu, kas tiek uzskatīts par Eiropas zaļāko reģionu, turklāt – pamatoti! Trīs nacionālie, vairāki reģionālas nozīmes parki un desmitiem dabas rezervātu Abruco reģionā nodrošina izdzīvošanu 75 % no visām Eiropā dzīvojošajām dzīvnieku sugām. Abruco ir bagāts, auglīgs reģions Itālijas vidienē starp Apenīnu pakalnu nogāzēm un Adrijas jūras ūdeņiem. Ceļojuma laikā ir iespēja novērtēt piemīlīgo mazās pilsētiņu šarmu, pārsteidzošās viduslaiku pilis, aizraujošo dabu, kalnu varenību klātienē un izbaudīt itāļu viesmīlību pie vietējā vīna glāzes un uzkodām, ko ar neviltotu lepnumu saviem ciemiņiem galdā ceļ vietējie ļaudis.

Ceļojums uz Abruco paredzēts uz 5 dienām, lūk, šajā maršrutā: http://www.relaksture.lv/lv/c/75-celojumi-lidojosa-eiropa/t/237-cetras-neaizmirstamas-dienas-italijas-sirdi-abruco

Viena no bilžu kolāžām, kas tapa vēl pirms pērnā rudens brauciena, skatāma šeit: http://dra.lv/gKqQWq . Vairāk bilžu no Abruco - arī manās 2013. oktobra un 2011.gada oktobra galerijās. Ja ir kas jautājams par šī ceļojuma programmu un pieteikšanos, var jautāt man.



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais