Singapūra- nakts burvība

  • 1 min lasīšanai

Singapūra- par šo valsi gribētos teikt- kas dārgi nāk, tas labi nāk :D Singapūrā pabijām nepilnas 2 dienas, bet es gribētu teikt, ka pilnīgi pieteikami, lai gūtu priekšstatu par šo Āzijas "pērli". Ceļotājiem, kas plāno turp doties, iesaku paņemt līdzi tā pavairāk naudas, jo tur nekas nav lēts- par MCdonalds likās dārgāks kā pie mums, bet tas skaistums un burvība- tas ir tā vērts!

Singapūrā iebraucām pēcpudienā- lidosta milzīga, kamēr tikām līdz kādam sabiedriskajam transportam, kas iet uz centru pagāja gandrīz 2 stundas :D Metro viņiem ērts, bet dārgs un arī metro maršruts izveidots tāds, ka ar metro pie galvenajiem apskates objektiem piebraukt nemaz nevar, tā kā visa pārvietošanās notiek ar kājām. Par gājējiem tiešām ir padomāts tikai pašā pilsētas centrā, citādāk jāiet diezgan lieli gabali apkārt, lai tiktu uz plānoto maršrutu. Bet katram Singapūras apmeklētājam, neskatoties uz visu dārdzību un dzelžainjo kārtību, iesaku izbaudīt naksnīgo pilsētu, jo tik iespaidīgus skatus vēl nebija gadījies nekur redzēt :)

Vēl- tiem, kas plāno nelidot projām no Singapūras, bet izmantot vilcienu uz Malaiziju, silti iesaku izpētīt, kur īsti atrodas Woodlands stacija, iegādāties biļetes savlaicīgi internetā, kā arī noskaidrot, no kura perona atiet vilciens, lai neiznāk tā kā mums, ka nelikumīgi šķērsojām Singapūras- Malaizijas robežu, kur mums tika atņemtas pases un pēc tam Singapūras robežsardze mūs veda apkārt pa dienesta ieejām, lai mēs tiktu pie vajadzīgā vilciena :D :D :D

Pārējā info te pie bildēm, kur vairāk aprakstu:

http://www.draugiem.lv/user/1128175/gallery/#/gallery/?pid=324860371



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais