Ceļo kopā ar bērniem! "Līči" pie Jelgavas.

  • 1 min lasīšanai

Iebraucot Jelgavā no Olaines puses, pie tilta pāri Vircavai, redzami dažādi lieli un mazi karuseļi. Šeit tilta pakājē plašā teritorijā iekārtots atpūtas komplekss "Līči".

Bērniem šeit ir īsta paradīze, kur pavadīt visu dienu - izšūpoties dažādās šūpolēs, izlēkāties uz liela pūšļa vai piepūšamajā atrakcijā, izbraukāties ar dažādiem braucamajiem, izložņāt "Mērkaķa taku" un izbraukt ar velolaivu. Ir arī vairāki karuseļi. Kopā ar vecākiem var "palidot" ar velohopteri un izbraukt ekskursijā ar traktorvilcieniņu "Lecīgā slieka" pa "Līču" teritoriju, kā arī nesteidzīgi izspēlēt minigolfu. Kopumā šeit ir ap 20 atrakciju un to vidējā cena ir 0,70 Ls personai par atrakciju.

Piedāvājumā ir arī izbrauciens ar kuģīti "Frīda", kas diemžēl mums izpalika, jo kuģītim visa diena jau bija rezervēta. Ja vēlaties izbaudīt braucienu ar "Frīdu", piesakieties laicīgi.

Turpat restorānā iespējams baudīt arī gardu maltīti. Piedāvājumā ir "Ģimenes komplekts" (2 pieaugušie + 2 bērni), ar kuru paēduši bijām 4 pieaugušie un 3 bērni, par ļoti pieņemamu cenu. Pie tam restorānā izmantotie dārzeņi un ogas nāk no "Līču" saimniecības dārza, par ko pārliecinājāmies ekskursijā ar traktorvilcieniņu - restorāna oficinates ogas lasa no turpat augošajiem upeņu un jāņogu krūmiem.

Ja pēc atpūtas kompleksa apmeklējuma ir vēlme apskatīt vēl kaut ko, tad var doties uz Smilšu skulptūru parku, kas iekārtojies jau ierastajā vietā Jelgavas Uzvaras parkā un būs apskatāms līdz pat 31. jūlijam.

Adrese: "Viesu Līči", Jaunsvirlaukas pag., Jelgavas novads, tel. 63058443, 29193192, WEB: http://www.lici.lv/

Citas atpūtas un izklaides iespējas Jelgavā INFO



Seko līdzi svaigākajiem jaunumiem

Uzzini par jaunākajiem ceļojumiem un aktualitātēm pirmais